top of page
image004_edited.jpg

Martina Starr-Lassen

Sopran

Martina Starr-Lassen er en amerikansk sopran oppvokst i Bergen. Hun studerte bachelorgrad i klassisk sang ved Royal Conservatoire of Scotland og fullførte sin mastergrad i år ved Royal Northern College of Music i Manchester.

image002_edited.jpg

Stian Økland

Tenor

Stian Økland er født og oppvokst i Bergen. Han har bachelorgrad i klassisk sang fra Griegakademiet og en master fra Wales International Academy of Voice. Stian har som ung operasanger sunget i oppsetninger i Norge, Tyskland, Skottland og Wales, og var senest solist i Beethovens 9. symfoni i Hong Kong høsten 2019. 

Økland har sin musikalske bakgrunn som gitarist. Han har med sine band spilt på en stor bredde av festivaler. Alt fra Festspillene i Bergen, Nattjazz og Oslo jazzfestival til Inferno festivalen og Hole in the sky. Stian startet i 2010 bandet Seven Impale, som med sine to albumutgivelser har vakt oppmerksomhet internasjonalt innenfor Prog Rock-sjangeren.

 

Økland har deltatt i en rekke Bergen Nasjonale Operas (BNO) oppsetninger som del av operakoret. I 2014 sang han en av hovedrollene i BNOs oppsetning "Alt om min familie". Økland har vært ansatt i det profesjonelle Trondheim Vokalensemble fra 2017 til 2020.

image001_edited.jpg

Einar Stefansson

Baryton

Introduce your team! Click here to add images, text and links, or connect data from your collection.

image003_edited_edited.jpg

Ingvild Schultze-Florey

Mezzo

xxx

bottom of page